Historik
Roffes Motordelar AB startades 1943 med försäljning över disk i egen butik och via postorder. Från början bestod verksamheten i huvudsak av försäljning av trampcyklar och delar till dessa. Bl a tillverkades en egen cykel, "ROFFES ESS", som rönte stor framgång.

På 50-talet byttes trampcyklarna ut mot mopeder och motorcyklar, som t ex Husqvarna, Monark, NV och andra lätta motorcyklar. Även kompletta reservdelslager till dessa. Mindre utombordsmotorer ingick även i sortimentet.

I början av 60-talet upphörde vår försäljning av hela fordon och vi koncentrerade oss på reservdelar och ett mycket stort tillbehörssortiment, i första hand till engelska motorcyklar och till mopeder.

I slutet av 60-talet tillkom delar och tillbehör till japanska motorcyklar och i början av 70-talet kompletterade vi sortimentet med delar till Harley.

Våren 1982 stängde vi vår egen butik och försäljningen av mopeddelar upphörde. Större delen av vår försäljning sker sedan dess via återförsäljare över hela Skandinavien, men vi säljer fortfarande även direkt till konsument, via postorder.


Så här såg det ut på 40-talet

Skriv ut sidan